Barnas uker

I uke 28 til 30 skreddersyr vi tre lærerike tema som kombinerer opplevelser og kunnskap. Bli selspesialist, akvarist eller minibiolog! Bli med på spennende dager sammen med oss.

I uke 28 kan dere bli selspesialist hos oss. Dette opplegget inkluderer et foredrag om seler og deres liv i havet, en eksklusiv seltrening under vann og en quiz med fine premier til vinnerne.

Uken etter (29) er det akvarist-uken som står for tur. Her får man et unikt innblikk i akvariemedarbeidernes arbeidsdag her på Polaria. Om det er fint vær tar vi turen ut for å se om vi har fått noen spennende dyr i teinene på brygga utenfor.

Avslutningsvis setter vi fokus på biologi i uke 30. Bli minibiolog gir barna kunnskap om marine arter som kråkeboller og sjøstjerner, og i tillegg dissekerer vi en fisk for å lære mer om anatomi.

Temadager er mandag til fredag fra kl 13:30 til 14:30. Tilbudet koster ingenting ekstra for verken voksne eller barn, det eneste du må gjøre er å reservere plass og kjøpe inngangsbillett på Polaria.  Det er kun plass til 30 personer per dag. Anbefalt alder er 6-12 år.

Reserver din plass her:

https://polaria.hoopla.no/sales

Recent Posts