Bli en Tromsøekspert

 

 

I sommer kan familien være med på en konkurranse der premien er en drømmehelg for hele familien på et utvalgt Thon-hotell i Norge. (* gjelder for 2 voksne, og inntil 3 barn). Konkurransen går ut på å samle stempel hos oss og flere andre av byens attraksjoner, samtidig som du på en morsom måte lærer litt mer om Tromsø.

Slik deltar du: Hos oss og de andre attraksjonene får du «Bli en Tromsøekspert-kortet». Kortet er gratis. På de forskjellige attraksjonene skal du løse ulike oppgaver. Det kan være quiz, skattejakt eller andre morsomme ting. Når du har løst oppgaven vil du få et stempel i kortet ditt. Alle som har samlet 3 stempel eller mer, er med i trekningen om drømmehelgen hos Thon Hotels.

Dersom du klarer å samle alle stemplene (8 stk), finnes det to ekstra Tromsøpakker som du i tillegg vil være med i trekningen av. Innholdet i disse er gaver fra alle attraksjonene.

I tillegg til oss er Norges Arktiske Universitetsmuseum, Polarmuseet, Nordnorsk Kunstmuseum, Fjellheisen, Tromsøbadet, Nordnorsk Vitensenter og Ishavskatedralen med.

Les mer: https://www.visittromso.no/no/se-og-gjore/tromsoekspert

Video: Vegard Stien

Recent Posts