Bli selfadder

Som fadder for våre seler gjør du hverdagen deres mer læringsrik og morsom.

Ditt bidrag som selfadder går direkte til leker og aktiviteter til din sel. Fadderpengene benyttes til å kjøpe inn leker og større elementer i bassenget som alle selene synes er artig. Eksempelvis nye tunneler, steiner på bunnen eller kunstige tangskoger de kan gjemme seg i. Vi har også kjøpt en isbitmaskin for fadderpengene, som har blitt storkobbenes favoritt!

Som selfadder får du:

– Et møte med selen du er fadder for
– To gratis inngangsbilletter til Polaria slik at du kan ta med en venn når du besøker oss, eller besøke oss to ganger
– Omvisning på bakrommet vårt
– Diplom som bevis for ditt fadderskap
– Suvernirbilde av din sel
– Velkomstvideo på mail
– 10% rabatt i gavebutikken så lenge du er selfadder

Fadderskapet er gyldig i ett år.

For å bli selfadder, send en forespørsel til oss på epost selfadder@polaria.no

Hvem vil du bli fadder til?

bella-portrett

Bella

Bella er Polarias diva. Hun er en veldig smart og bestemt sel. Derfor liker hun å teste grenser under treningsøkter, spesielt overfor nye ansatte. Men når du først blir kjent med Bella, har du fått deg en fantastisk god venn.
mai-san-portrett

Mai San

Mai San er veldig glad i mat, og spesielt akkar. Favoritten hennes er likevel sild. Hun er veldig rolig og forsiktig, og en tålmodig sel. Derfor er hun en favoritt når vi skal lære opp nye ansatte om hvordan de skal ta godt vare på selene.
lyra-portrett

Lyra

Lyra er forsiktig og beskjeden, men likevel veldig leken. Hun er litt skvetten av seg, og følger godt med på alt som skjer rundt henne. Lyra er lett å begeistre og blir skikkelig glad når hun klarer nye øvelser. Hun er ofte å se i vinduene under vann, der hun følger med på hva publikum holder på med.
loffen-portrett

Loffen

Loffen er en veldig smart og trygg sel. Han trenger mye mental stimuli og elsker å løse nye oppgaver. Han blir ofte igjen etter trening for å leke med de ansatte. Siden han er den eneste gutten i bassenget, må han ofte vise seg litt frem og tøffe seg.