Bli selfadder

Som fadder for våre seler gjør du hverdagen deres mer læringsrik og morsom.

Ditt bidrag som selfadder går direkte til leker og aktiviteter til din sel. Fadderpengene benyttes til å kjøpe inn leker og større elementer i bassenget som alle selene synes er morsomt, som nye tunneler, steiner på bunnen eller kunstige tangskoger de kan gjemme seg i. Vi har også kjøpt en ismaskin for fadderpengene – storkobbene elsker å tygge på is!

Vi har tre ulike faddernivåer. Alle nivåene inkluderer diplom, et bilde av selen og en eksklusiv velkomst-video på mail. Selsupporter er et heldigitalt fadderskap perfekt for deg som er langt unna Polaria, men som likevel ønsker å støtte selene. Selvenner får to gratis inngangsbilletter til Polaria, i tillegg til diplom, bilde og velkomstvideo. Unikt for vårt største faddernivå – Selfadder –  er at det inkluderer en eksklusiv omvisning på bakrommet og ikke minst et møte med selen du er fadder for, i tillegg til alle de andre godene!

Fadderskapet er gyldig i ett år.

Hvem vil du bli fadder til?

img_8890

Bella

Bella er Polarias diva. Hun er en veldig smart og bestemt sel. Derfor liker hun å teste grenser under treningsøkter, spesielt overfor nye ansatte. Men når du først blir kjent med Bella, har du fått deg en fantastisk god venn.
img_9712

Mai San

Mai San er veldig glad i mat, og spesielt akkar. Favoritten hennes er likevel sild. Hun er veldig rolig og forsiktig, og en tålmodig sel. Derfor er hun en favoritt når vi skal lære opp nye ansatte om hvordan de skal ta godt vare på selene.
img_9816

Lyra

Lyra er forsiktig og beskjeden, men likevel veldig leken. Hun er litt skvetten av seg, og følger godt med på alt som skjer rundt henne. Lyra er lett å begeistre og blir skikkelig glad når hun klarer nye øvelser. Hun er ofte å se i vinduene under vann, der hun følger med på hva publikum holder på med.
img_8769-2

Loffen

Loffen er en veldig smart og trygg sel. Han trenger mye mental stimuli og elsker å løse nye oppgaver. Han blir ofte igjen etter trening for å leke med de ansatte. Siden han er den eneste gutten i bassenget, må han ofte vise seg litt frem og tøffe seg.