Bli selfadder

Som fadder for våre seler gjør du hverdagen deres mer læringsrik og morsom.

Selene på Polaria har det veldig bra. De får masse kos og all stell de kan ønske seg. Vi trener de minst tre ganger hver dag med forskjellige oppgaver de må løse. Men de kan fort begynne å kjede seg hvis de ikke får nye utfordringer, nye leker og nye oppgaver de ikke har sett før.

Ditt bidrag som selfadder går direkte til leker og aktiviteter til din sel. Noen ganger kjøper vi også inn større elementer i bassenget som alle selene synes er morsomt, som nye tunneler, steiner på bunnen eller kunstige tangskoger de kan gjemme seg i. Vi har også kjøpt en ismaskin for fadderpengene – storkobbene elsker å tygge på is!

Vi har tre ulike faddernivåer. Alle nivåene inkluderer diplom og elektroniske nyhetsbrev. Digitalfadder er et heldigitalt fadderskap perfekt for deg som er langt unna Polaria, men som vil vite hvordan selene har det. Som sølvfadder får du en inngangsbillett til Polaria og en selbamse, i tillegg til diplom og nyhetsbrev. Unikt for vårt største faddernivå – gullfadder –  er at det inkluderer en eksklusiv omvisning på bakrommet og ikke minst et møte med selen du er fadder for, i tillegg til alle de andre godene!

Obs! Grunnet covid-19 kan ikke selbesøk gjennomføres for øyeblikket. Gullfaddere vil bli satt på venteliste for besøk, og de gjennomføres så fort det lar seg gjøre.

Hvem vil du bli fadder til?

img_8890

Bella

Lengde: 2,5 meter Vekt: Ca 300 kg Født: mai 2003 Bella er Polarias diva. Ingen svinger i humøret som Bella. Hun kjeder seg fort, kan bli litt snurt og trenger masse oppmerksomhet. Bella er en veldig snill og god dame, og ikke minst skikkelig smart. Derfor liker hun å teste grensene, spesielt overfor nye ansatte. Men når du først blir kjent med Bella, har du fått deg en fantastisk god venn.
img_9712

Mai San

Lengde: 2,5 meter Vekt: Ca 300 kg Født: mai 2003 Mai San er veldig glad i mat, og spesielt akkar. Favoritten hennes er likevel sild. Hun er veldig rolig og forsiktig, og en tålmodig sel. Derfor er hun en favoritt når vi skal lære opp nye ansatte om hvordan de skal ta godt vare på selene.
img_9816

Lyra

Lengde: 1,5 meter Vekt: 65 kg Født: Sept 2010 Lyra er ei forsiktig og beskjeden jente, og likevel veldig leken. Hun er litt skvetten av seg, og følger godt med på alt som skjer rundt henne. Lyra er likevel lett å begeistre og blir skikkelig glad når hun klarer nye øvelser. Hun er ofte å se i vinduene under vann, der hun følger med på hva publikum holder på med.
img_8769-2

Loffen

Lengde: 1,5 meter Vekt: 80 kg Født: Sept 2010 Loffen er halvbroren til Lyra og de er født i samme måned. Loffen er skikkelig glup og veldig trygg. Man kan stole på Loffen. Han trenger mye mental stimuli og elsker å løse nye oppgaver. Han blir ofte igjen etter trening for å leke med de ansatte. Siden han er den eneste gutten i bassenget, må han ofte vise seg litt frem og tøffe seg.
X