Interaktiv film

Bli med oss på en fantastisk reise gjennom Arktis i all dens prakt gjennom fire årstider på et altoppslukende 21 meter bredt panoramalerret.

Her på Polaria blir du kjent med Arktis på en nær og unik måte. Men livet og naturfenomenene byr på så uendelig mye mer enn det vi har plass til inne på bygget. Derfor har vi fått spesiallaget to fantastiske filmer fra Nord-Norge og Svalbard som suger deg inn i landskapet, livet og nordlyset – takket være fem projektorer, og et 21 meter bredt og 3 meter høyt lerret. Filmene vises flere ganger hver dag og inngår i inngangsbilletten din til Polaria.

Filmene

Svalbard – Arktisk villmark

I «Svalbard – Arktisk villmark» følger vi en liten alkekonge på en luftig reise gjennom det spektakulære landskapet på vestkysten av Spitsbergen på Svalbard. Vi dukker også under havoverflaten på en reise i hvalens rike.

Northern Lights – a wonderous experience

«Northern Lights – a wonderous experience» viser det fantastiske nordlyset i og rundt Tromsø, og er filmet og produsert av den prisbelønte fotografen Ole C. Salomonsen. Filmen viser også unike nordlysopptak gjort fra verdensrommet av NASA.