Ofte stilte spørsmål

Hvordan kommer vi oss dit?

Polaria ligger ca 5 minutters gange unna Turistinformasjonen, og man kan fint spasere langs kaia. Det er også mulig å kjøre med bil og parkere på (betalt) parkeringsplass fremfor bygget. Du kan også ta buss fra sentrum. Rute 33, 40 og 42 stopper i nærheten av Polaria.

Har dere parkeringsplasser?

Det ligger en parkeringsplass ved Polaria, med betalingsautomat. Denne parkeringsplassen tilhører ikke Polaria.

Har dere bobilparkering?

Du kan stå midlertidig med bobilen på parkeringsplassen ved Polaria, men vi har ikke egen bobilparkering.

Kan Polaria sponse inngangsbilletter eller premier til basar, lotteri, etc.?

Vi mottar daglige forespørsler om gaver og premier til ulike lag og foreninger. Stiftelsen Polaria har noen utvalgte samarbeidspartnere vi samarbeider med om slike. Det er for eksempel Tromsø kommune (Opplevelseskortet som gir alle muligheter for å delta på kultur- og fritidsaktiviteter, på like premisser), Frelsesarmeen i Tromsø og barneavdelingen på UNN med gratis inngang.

Av samme årsak deler vi ikke ut gaver og billetter til enkeltforespørsler.

Har dere praksisplass/kan jeg jobbe hos dere i PRYO uka?

Vi ønsker å gi våre praksis- og PRYO elever en nyttig og lærerik periode hos oss, og vi har dessverre ikke kapasitet til å ta inn noen elever akkurat nå, da Polaria er i en utbyggingsfase der vi har mye å gjøre og lite bemanning.

Kan jeg betale med euro?

Nei. Vi aksepterer kun norske kroner i kontant. Det er mulig å betale med kort (visa, mastercard, american express osv.)

Har dere rabatter for uføre?

Ja, uføre får honnørbillett ved fremvisning av gyldig uførebevis.

Kan jeg bruke ledsagerbevis?

Ja, ledsager kommer inn gratis mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis. Den som blir ledsaget, betaler honnørbillett dersom de er over 18, og barnebillett om de er under.

Er lokalene tilpasset rullestol?

Ja, det er fullt mulig å bruke rullestol inne på Polaria. I tillegg til rullestolvennlige ramper rundt omkring i bygget har vi også heis i akvariet for å komme opp til selbassenget. Vi har én rullestol tilgjengelig for utleie.

Har dere rullestoler?

Vi har én rullestol tilgjengelig for gjester.

Kan man ta med hund på Polaria?

På grunn av smittefare er det dessverre ikke lov å ta med hund eller andre kjæledyr inn på Polaria. Vi har heller ikke hundepass eller oppbevaring av hund hos oss. Gjelder ikke førerhund.

Kan førerhund være med på Polaria?

Ja, ved behov er førerhund tillatt på Polaria. Man må kunne vise til gyldig bevis for førerhunden. Det er viktig å ta hensyn til at det er en del lukter og lyder hos oss som ikke er vanlig i andre miljøer.

Får man kjøpt mat på Polaria?
Ja, vi selger bakst fra Kaffebønna, samt kaffe, te, brus, is og lettere snacks i resepsjonen vår. Det er sitteplasser i foajeen og i etasjen over gavebutikken.

Kan jeg ta med barnevogn?

Ja, det er fullt mulig å gå rundt på hele Polaria med barnevogn. Vi har en heis i akvariet for å komme seg opp til selbassenget.

Har dere ammerom?

Vi har ikke et eget rom beregnet for amming, men det er mulig å sitte å amme i kafeen vår.

Kan barn gå alene på Polaria?

Vi anbefaler at alle barn under 12 har med seg en voksen når de besøker oss.

Jeg har glemt igjen noe

Dersom du har glemt noe kan du ringe resepsjonen (tlf +47 777 50 100) eller komme innom når vi har åpent.

Er det gratis WIFI på Polaria?

Ja, spør i resepsjonen om nettverk og passord.

Har dere oppbevaringsbokser?

Vi har en åpen garderobe, samt et par skap der det er mulig å legge igjen vesker/kofferter.

Er det lov til å røyke på Polaria?

Nei. Vi ønsker at Polaria skal være et røykfritt sted og ber om at dette blir tatt hensyn til. Det gjelder også på vårt uteområde.

Do you have Global Blue Tax refund?
Yes, if you purchase souvenir products in our store for a minimum of 315 NOK. Note: This does not apply when purchasing entry ticket(s), food items, and books.