Et arktisk opplevelsessenter for hele familien

Åpent hver dag fra 10 til 16

Vår høyeste prioritet er trygghet for våre gjester, ansatte og dyr. Våre smittevernstiltak innebærer: 

  • Hold minst 1 meter avstand til andre gjester og ansatte.
  • Vi har begrenset kapasitet på selfôringer. Billetter kjøpt på nett sikrer dessverre ikke plass på selfôring. Vi kan dessverre ikke garantere alle gjester plass på selfôringer på tidspunkt med mange besøkende.
  • Vask hendene ofte! Antibac-stasjoner er satt opp flere steder.
  • Vi har hyppig rengjøring og desinfisering av alle kontaktflater.
  • Vi følger gjeldene anbefalinger fra Folkehelseinstituttet

Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon må du holde deg hjemme og komme på besøk en annen dag.

Nyheter

Fritt Fram

Kom på spennende foredrag på Fritt Fram på Polaria 02. oktober i forbindelse med Forskningsdagene 2021! Dette er et gratis arrangement.

Barnas uker

I uke 28 til 30 skreddersyr vi tre lærerike tema som kombinerer opplevelser og kunnskap. Bli selspesialist, akvarist eller minibiolog! Bli med på spennende dager sammen med oss.

Sommer på Polaria

Nå er det endelig sommer, og vi på Polaria har satt sammen et sommerprogram som passer for hele familien! Vi har mange opplevelser og aktiviteter på programmet hver eneste dag.

Polaria er et arktisk opplevelsessenter for hele familien og ett av to steder i Europa du kan se storkobbe på nært hold. Se, kjenn, opplev og forstå hvorfor livet i havet og livet på land er helt avhengige av hverandre. Polaria – arktiske kunnskapsopplevelser.

Dyrlegen

Helsen og velværen til selene på Polaria er utrolig viktig for oss. Vi har trent selene til å bli undersøkt av veterinæren frivillig, inkludert inspeksjon av munn og tenner.

Polariabutikken

Glem ikke å ta turen innom vår rikholdige gavebutikk med kvalitetsvarer av godt håndverk og høy kvalitet.

X