Nyheter

Fritt Fram

Kom på spennende foredrag på Fritt Fram på Polaria 02. oktober i forbindelse med Forskningsdagene 2021! Dette er et gratis arrangement.

Barnas uker

I uke 28 til 30 skreddersyr vi tre lærerike tema som kombinerer opplevelser og kunnskap. Bli selspesialist, akvarist eller minibiolog! Bli med på spennende dager sammen med oss.

Sommer på Polaria

Nå er det endelig sommer, og vi på Polaria har satt sammen et sommerprogram som passer for hele familien! Vi har mange opplevelser og aktiviteter på programmet hver eneste dag.

Bli en Tromsøekspert

    I sommer kan familien være med på en konkurranse der premien er en drømmehelg for hele familien på et utvalgt Thon-hotell i Norge.

Vi har fått ny kollega!

3. mai startet Gabriella Berglund hos oss her på Polaria. Hun skal lede vår nye satsing på netthandel. I løpet av 2021 åpner vi nettbutikk. Den nyopprettede stillingen er muliggjort av Innovasjon Norge, som har tildelt oss prosjektmidler til opprettelsen av nettbutikken. Gabriella har en bachelor i Ledelse, innovasjon og marked fra Universitet i Tromsø […]

Årskort

Har du lyst til å lære mer om dyrelivet i Arktis, eller kanskje du har blitt god venn med en av selene våre? Besøker du oss flere ganger i løpet av året lønner det seg med årskort!

Bli selfadder!

Vi har lansert et nytt selfadderprogram. Om du ønsker å være med på å berike hverdagen til selene våre anbefaler vi deg å sjekke det ut. Alle fadderpengene går direkte til selene gjennom kjøp av leker, utstyr og andre ting selene liker. Ikke nok med at du beriker livet til en av selene, du får […]

Covid – 19 og våre smittevernstiltak

Polaria holder åpent og vi gjør vårt beste for at dere skal få en fin og trygg opplevelse hos oss, men på grunn av koronasituasjonen og de nye nasjonale tiltakene må vi gjøre noen nødvendige endringer i vårt tilbud. Vår høyeste prioritet er trygghet for våre gjester, ansatte og dyr.

X